Resultaten van een kunstknie bij mensen zoals jij

Je hebt artrose in je knie. Je arts die de klachten van je knie behandelt (orthopedisch chirurg), heeft gezegd dat je een kunstknie kunt krijgen. Samen bespreken jullie of dit voor jou een geschikte behandeling is.

Het kan helpen om te weten wat het resultaat is van een kunstknie bij mensen zoals jij. Geef hiervoor antwoord op de volgende 4 vragen.

Ben je een man of een vrouw?


Hoe oud ben je?


Hoe lang ben je?

Hoeveel weeg je?

Let op! Deze website geeft informatie over wat je kunt verwachten als je een kunstknie krijgt. Je ziet het resultaat van mensen zoals jij die een kunstknie hebben gekregen. Onderzoekers hebben alleen gekeken naar geslacht, leeftijd, lengte en gewicht. Het kan zijn dat andere dingen ook invloed hebben. Deze informatie is niet bedoeld om patiënten of behandelingen te vergelijken. De informatie op deze website geeft je geen rechten.

© 's-Hertogenbosch, Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV), Stichting LROI, www.lroi.nlAlle informatie op deze website is met veel aandacht gemaakt. Als er toch nog aanpassingen nodig zijn, dan worden de aanpassingen op deze website gezet. Je mag de informatie op deze website niet kopiëren, delen, opslaan in een automatisch computerbestand, of ergens aanbieden waar iedereen het kan zien of lezen. Hiervoor heb je toestemming op papier nodig van de LROI.